Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features. just login to your account and enjoy ...

 

zanas1   zanas2 zanas3


Компанијата ХОМЕ СТОРЕ ЛТД ДОО - СКОПЈЕ  во Македонија формирана е 2015 година. Хоме Сторе всушност произлезе од потребите на клиетите да секое домакинство поседува квалитетна  опрема за домашни потреби. Следејќи ги тие потреби и анализирајќи го пазарот дојдовме до заклучок дека македонскиот потрошувач знае како да заштеди, спремен да инвестира во промена на начионот на мислење и ја нема потребната логистика и поддршка што му создава недоверба во новите трендови на пазарот. Основната цел на нашата  компанијата е задоволството на нашите клиенти.
Како нов тренд на пазарот на Македонија за краток период имаме клиенти кои што на наше задоволство се презадоволни од нашите производи.  Индивидуалниот пристап во договарањето и усогласувањето со потребите на клиентите е клучен дел  на нашата стратегија за  долгогодишно задоволство од брендот на пзарот на Македонија.  
На пазарот на Македонија сме како нов тренд меѓутоа постоиме 30 години во многу други држави како што се Турција, Мароко, Алжир, Тунис, Грузија И Азербеџан.

Нашето застапништво е лоцирано во  Скопје, Капиштец   ул. Миле Поп Јорданов -во близина на Министерството за Економија.
Вие само изразите желба за некој од нашите производи, се останато е наша работа да ви направиме презентација и да ви ги понидуме поволностите кои што ги нудиме секој месец.
За поволностите кои што ги нудиме при плаќање на производите може да не исконтактирате на следниот телефонски број  071/365-045 или 02/3078-050