Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features. just login to your account and enjoy ...

 

HOME STORE2 HOME STORE3 1
settendzerinja1 settendzerinja2

Гранит тендџерињата и тавите во сетот, се обложени со 5 слоеви  на природен гранит.  Нашите производи се сертифицирани и одобрени од страна на министерството за здраство  и се со висок квалитет. Квалитетот е очигледен и со самата тежина на една тава или едно тендџере.

Со користење на Гранит тендџерињата заштедувате од електричната енергија исто така и од времето на подготовка на едно јадење. Со тоа што ќе заштедите на плаќање на електрична енергија со која што вие со таа заштеда можете да ги плаќате ратите за тенџерињата секој месец исто така со заштеденото време ќе им обрнете внимание на вашето семејство, пријателите и за вашите секојдневни обврски.
Гранит тенџерињата и тавите се изработени од 100% Гранит и заради тоа се цврсти и стабилни како карпа. Кога готвите со Гранит тендџерињата или тавите нема потреба да користите многу масло за јаденје (зејтин). Со оглед на тоа схто храната се готви рамномерно иако со многу малку масло за готвење во никој случај јадењето нема да ви загори и ќе зготвите јадење без губење на вредноста на витамините од производите и ќе се храните здраво и со вистински вкус.
Тефлон и алуминиумските тенџериња Светски се докажаа како предизвикувачи на Канцер, затоа жените наоколу во светот ги преферираат Гранит  тенџерињата. Вашето семејство, вашите деца и вашите најблиски ако сакате да ги заштитите од ова болест ви ги препорачуваме Гранит тендзеринјата И тавите. Овие производи не содрзат супстанци кои предизвикуваат алергии.
Брановидната база во внатрешноста на Гранит тендџерињата веднаш привлекуват внимание. Оваа функција е создадена за да храната нема директен контакт со високата топлина на која се приготвува храната. Гранит тенџерињата долго време ја зачувуваат топлината на храната која се приготвила пред долго време.
Кога готвите јадење нема секогаш да имате во вашата кујна дрвена лажица.  Во моментот што и да имате при рака метална лажица, или нешто друго можете слободно да ги користите за Гранит тенџерињата или тавите. Производите не предизвикуваат никаква штета, исто така лесно се мијат во машина за садови.
Гранит тенџерињата и тавите со својот дизајн се идеален избор за жените кои сакаат да внесат естетика во кујнскиот простор....