Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features. just login to your account and enjoy ...

HOME STORE6 HOMESTORE52 HOME STORE7  
HOMESTORE1 1   2

DOUBLE сет за спиење кој соодветно се користи во сите 4 сезони

100% природен силиконски јорган. 

Зимскиот период топло држи, летниот период ладно. Не пушта боја, не лизга. Направен е од високо квалитетен материјал.
Карактеристики на производот: 65% Памук 35% Полиестер

Димензии на производот:
Јорган: 195x215см СИЛИКОН
Заштита за јорган (под чаршав): 195х260см
Навлаки за перници: 50х70см 2 парчиања (навлаки)
Чаршав: 220х240см
Ивица за кревет: 24х750см
Може да се пере во машина но исто така и на раце. Во машина на максимум 30 степени да се пере. Доколку сакате во раце да ја исперете тогаш немојте многу да ја триете при перење.