Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features. just login to your account and enjoy ...

HOME STORE4

SAREX - ВЛЖНО-СУВА ПРАВОСМУКАЛКА СО ПАРФИМИРАНА ВОДА, 1600 ВАТИ

Заштеда на електрична енергија и време

Заштеда на електрична енергија, 1600 вати правосмукалка во вклучен bypass system за издржлив мотор.
bypass мотор е: bypass system во моторот е составен така да при загревање на моторот во правосмукалката преку посебно фан вшмукување во вид на вентилатор го лади моторот, во тој случај моторот е заштитен од прегорување. Поради таквата функција на bypass ’от правосмукалката може да се употребува секојдневно да ви трае многу долги години.

Во правосмукалката се користи само 1 чаша до 2 литри максикум  вода која што е неменета за филтрирање на прашината која ја чистите.  Ваквата правосмукалка ви овозмозува здраво и хигиенско чистење на вашите домови.
Влажно и суво чистење може да имате со ваквата правосмукалка.
Има 8 литарски резервоар за нечиста вода.
Содржи дувачки ефект со кој ви ја олеснува работата при чистење под креветите, зад фрижидерот, зад ормарите со тоа што го отстранува правот од тешко достапните места за чистење.
Тркалата вградени на долниот дел на правосмукалката овозможува 360 степени вртеже на правосмукалката.
Има отпорна надворешна обвивка.  Отпорна на прободување и удари во внатрешниот резерворар.
ДОДАТОЦИ:
Парфем, Црева, радијатор за вшмукување, правоаголна четка за вшмукување, продолжена цевка и продолжена цевка со додадоци.
Содржи вентилатор за воздух или кулер (за издувување на прашината)