Hello our valued visitor, We present you the best web solutions and high quality graphic designs with a lot of features. just login to your account and enjoy ...

Добредојдовте на нашата веб страница - www.homestore.mk

Следејќи ги потребите и анализирајќи го пазарот дојдовме до заклучок дека македонскиот потрошувач знае како да заштеди, спремен да инвестира во промена на начионот на мислење и ја нема потребната логистика и поддршка што му создава недоверба во новите трендови на пазарот

Органски
Материјали

READ MORE

Еколишки
Тестирано

READ MORE

дел од нас
Секојдневие

READ MORE

одличен
Избор

READ MORE


Задоволни клиенти

одличен квалитет и издржливост на производите
Име Презиме: постелнини
Економична, издржлива и чисти 100% лесно и едноставно
Име презиме: правосмукалка

Како нов тренд на пазарот на Македонија за краток период имаме клиенти кои сто на наше задоволство се презадоволни од нашите производи.  Индивидуалниот пристап во договарањето и усогласувањето со потребите на клиентите е клучен дел  на нашата стратегија за  долгогодишно задоволство од брендот на пзарот на Македонија. 

Видео

Home Store

Компанијата ХОМЕ СТОРЕ ЛТД ДОО - СКОПЈЕ во Македонија формирана е 2015 година. Хоме Сторе всушност произлезе од потребите на клиетите да секое домаќинство поседува квалитетна опрема за домашни потреби. Следејќи ги тие потреби и анализирајќи го пазарот дојдовме до заклучок дека македонскиот потрошувач знае како да заштеди, спремен да инвестира во промена на начионот на мислење и ја нема потребната логистика и поддршка што му создава недоверба во новите трендови на пазарот. Основната цел на нашата компанијата е задоволството на нашите клиенти. Како нов тренд на пазарот на Македонија за краток период имаме клиенти кои што на наше задоволство се презадоволни од нашите производи. Индивидуалниот пристап во договарањето и усогласувањето со потребите на клиентите е клучен дел на нашата стратегија за долгогодишно задоволство од брендот на пзарот на Македонија. На пазарот на Македонија сме како нов тренд меѓутоа постоиме 30 години во многу други држави како што се Турција, Мароко, Алжир, Тунис, Грузија и Азербеџан.

  • Нашето застапништво е лоцирано во Скопје, Капиштец во близина на Министерството за Економија
  • Вие само изразите желба за некој од нашите производи, се останато е наша работа да ви направиме презентација и да ви ги понидуме поволностите кои што ги нудиме секој месец
7962
Огромен избор
100
Економично
Home StoreВаш избор
100
Квалитет
1985
Корисници

Производи

Голем избор на производи за полесно функционирање во секојдневниот живот, одличен квалитет, издржливост, модерно. Тука сме за Вас